Gikk sommeren alt for fort?

Gikk sommeren alt for fort?
Med god belysning og skjult varme utendørs, kan du bruke hagen hele året.
Hvis du ikke er helt klar for den lange mørketida, kan du ta utelivet tilbake med noen enkle grep utendørs og gjøre hagen til en helårsdestinasjon!

Når høstmørket sniker seg på 
Ved å installere lavenergilamper ute, kan du få lyse kvelder hele året uten å sløse strøm. Du får lamper med fotoceller som registrerer lys og mørke. De slår seg på ved skumring og av når sola står opp. Elektrikeren kan hjelpe deg med lyssettingen ute. Du kan for eksempel ha LED downlights i taket, vakre lamper på veggen, elegante stolper eller pullerter i bakken som viser vei langs inngangsparti og stier. 

Tørrskodd hele året 
Hvis du ikke er helt klar for kalde gufs helt ennå, kan du skape varme sommerkvelder langt ut i høstnatta. En terrassevarmer varmer opp verandaen raskt og kan henges i taket eller på veggen. Du kan også få varme i bakken. Med skjult varme kan du ha det snø- og isfritt hele året. Får du lagt varmekabler i innkjørsel og gangstier nå, kan du gå en helt måke- og strøfri vinter i møte. Varmekabler kan legges under asfalt, betong og fliser utendørs.

Se hvilke muligheter varmekablene gir:

     Få tørr terrasse som kan brukes året rundt

     Bar innkjørsel som aldri trengs å strøs eller måkes

     Gå fra innkjørsel til bolig uten glatte partier

     Unngå farlige istapper fra takrennene og frostskader i rør

     Beskytt taket fra skadelige snømengder

Vi tar saken! Elektriske installasjoner skal monteres av autoriserte elektrikere. Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg med å få lys og varme ute hele året. Kontaktinformasjon finner du til høyre på siden.

 

Kontakt

Adresse:
Øvre Vilmones 21 8646 Korgen

Telefon: 75 19 58 10
Mobil: 905 21 819 / 926 55 211
Epost: firmapost@ipelektro.no

Se kart >>