Oppussing

Planer om å pusse opp hjemme? Da bør du først ta en titt på det elektriske.
Det som ligger bak veggene dine i form av elektrisk anlegg, har mye å si for sikkerheten og komforten din hjemme. Hvis du skal i gang med oppussing i boligen din, bør du begynne med det elektriske.

Det elektriske anlegget i boligen, er laget med den kapasiteten forbrukeren hadde behov for den gangen huset ble bygget. De siste årene har vanene våre endret seg kraftig, og vi benytter stadig flere elektriske apparater hjemme.

Strømkutt
Hvis boligen din er klar for en oppgradering, bør du samtidig sørge for at det elektriske kan leve opp til dagens behov. Vi kan ta en kontroll av det elektriske anlegget ditt, og se hva som eventuelt må til for å modernisere det til et hensiktsmessig og forskriftsmessig anlegg.

Hvis du skal få hjemmet penere og triveligere, bør du også tenke gjennom belysningen. Vi kan gi deg råd om helhetlig lyssetting og strømsparende tiltak. Det samme gjelder for oppvarming. Her hjelper vi deg med å finne energieffektive varmekilder og styringssystemer som vil kutte ned strømregningene i årene framover – så har du mer penger til interiør!

Vi har et rikt utvalg av brytere, stikkontakter, ovner og lamper i pene design som harmonerer med interiøret hjemme hos deg.

Ta kontakt, så vil IP Elektro hjelpe deg med planlegging og prosjektering før igangsettelse av arbeidet.